Албум првенац: Београдски Бла Бла Бенд објавио свој деби албума „Године“
мај
13
Албум првенац: Београдски Бла Бла Бенд објавио свој деби албума „Године“ by Dušica Antić Rašić / with 0 comments

Београдски Бла Бла Бенд је после вишегодишњег рада објавио свој деби албума „Године“ у издању ПГП-РТС.

Насмејани, расположени и видно узбуђени због званичне промоције свог музичког првенца Тијана, Душан, Милош, Небојша, Огњен, Горан и Рале били су изврсни домаћини заиста великом броју сарадника и пријатеља који су дошли да их подрже.

Међу њима су били и: Бојан Режак, Невена Божовић, Воја Аралица, Зое Кида, Били Кинг, Локо Банд, Марко Милутновић и Микица Антонић (ПГП РТС), Александар и Алексадра Игњатовић и многи други.

У официјелном делу говорили су: Главни и одговорни уредник ПГП РТС-а Марко Милутиновић, музички консултат Марија Каран и Душан Зрнић испред бенда. Истакнуто је да је албум „Године“ Бла Бла Банда логичан и очекивани (ауторски) корак даље у њиховој вишегодишњој музичкој каријери, те да је реч о „чистом“ поп албуму без икаквих примеса других музичких стилова. Такође је истакнуто да се, због такве формације вокала у бенду, по први пут на једном музичком издању могу наћи: соло нумере, мушко-женски и мушки дуети.

 

Испред издавача, Марко Милутновић напоменуо је да нису имали дилеме када је била реч о објављивању овог издања јер ПГП РТС као национални дискограф са преко 200 000 музичких нумера у фонотеци има обавезу и интересовање да подржи квалитетна музичка издања, а нови албум Бла Бла Бенда то свакако јесте!

Испред Бла Бла Бенда окупљенима се обратио Душан Зрнић који је истакао да бенд у постојећем саставу ради последње три године и да је ово тим који саршено функционише. Изузетна захвалност упућена је и ауторима на албуму: Горану Ковачићу, Кикију Рахимовском (Загреб) и Бојану Васићу који су на идеалан начин уобличили музички израз Бла Бла Банд-а. Присутни су затим по први пут уживо чули три „ударне“ песме са албума „Године“ – насловну нумеру, дуетску баладу „Године“, дует Душана Зрнића и Милоша Мариновића - „Кравата“ и хит „Лепо моје“.

0 Comments

Leave a Comment

Anti-spam test:
+=