Данас почиње продаја карата за 47. ФЕСТ

Данас почиње продаја карата за 47. ФЕСТ Данас почиње продаја карата за 47. ФЕСТ

Продаја карата за 47. ФЕСТ почиње данас. Цене се крећу од 250 динара до 400 динара, сем за свечано отварање и затварање (500 дин).

Карте за пројекције у Сава центру, Комбанк дворани и Дому омладине могу се набавити и онлине, путем Ticket vision-a (бивши Евентим) преко сајта www.tickets.rs, као и на свим Ticket vision продајним местима. Појединачне улазнице купљене преко Ticket vision-a, за пројекције у Сава центру и Комбанк дворани, су скупље за 40 динара.

У првих седам дана продаје, на комплете карата по терминским линијама у свим дворанама одобрава се 10% попуста (на пример, сви филмови у Сава центру од 19 часова чине комплет).

По први пут на 47. ФЕСТ-у биће могуће и онлајн креирање сопственог комплета карата по избору.

Комплет чини било којих десет карата за пројекције у Сава центру, Комбанк дворани и Дому омладине. Могуће је комбиновати дворане и пројекције, на пример две карте за исти филм у Сава центру, плус три појединачне карте за три различита филма у Комбанк дворани, плус пет карата за исти филм у Дому омладине.

Ови персонализовани комплети могу се купити искључиво онлине, и за њих такође важи 10% попуста у току првих седам дана продаје.

 

Српски сајт
Фото: Цебеф