Где је данас Марта Келер
дец
20
Где је данас Марта Келер by Dušica Antić Rašić / with 0 comments

Најпознатија Вирџина домаћег филма Марта Келер данас има 41 годину. Познати лик заиграла је са непуних 15 година. Данас је супруг познатог музичара, Зија Валентина и мама дечака Гордана (7).

Деценије су прошле од њеног великог филмског успеха, а она се минимално променила.

Марта је из Кикинде, а само две године након поменуте улоге која је била веома запажена и која јој донела награду “Феликс” у Берлину (и због које су је сматрали чудом од детета), појавила се у филму “Сузе и њене сестре”.

Дипломирала је на Академији лепих уметности, на одсеку глуме. Бавила се и радио новинарством, пет година се као водитељка дружила са слушаоцима једне радио станице.

Опробала се 2006. и у ријалити програму “Велики брат”. Изузетно је пропраћена била њена веза са Зијом Валентином, са којим је пре седам година добила сина.

Вратила се на крају глуми, најактивнија је у позоришту ивећ четири године члан Пиротског народног позоришта.

– Мени је тамо у Пироту фантастично. Прихватили су ме и пригрлили као своју, стварно. Немам утисак да сам дошла из другог града. Када боравим у Пироту, ја сам код породице Манић, код дивних људи, они су стварно фантастични. Ма сви су тамо супер. Ми смо у позоришту сви као једна фамилија. Нема сујете, нема ничег лошег – одушевљено је својевремено рекла Марта у интервјуу за Пулс.

Лепа глумица никада није патила за венчаницом, бурмом нити свадбом, па је и признала:

– Зијо и ја смо тотално ван тих традиционалних ствари. Нисмо никада планирали свадбу. Никада у свом животу себе нисам замишљала у белој хаљини, овакву, онакву… Не, није нам то важно. Зато је наш Гордан ултрамодеран тип, има два презимена – Гордан Ризванбеговић Келер.

Српски сајт/Стори

0 Comments

Leave a Comment

Anti-spam test:
+=