Јелена Докић размишља о повратку тенису: Сјајно је бити поново на терену

Јелена Докић размишља о повратку тенису: Сјајно је бити поново на терену Јелена Докић размишља о повратку тенису: Сјајно је бити поново на терену

Некада велики таленат светског тениса, Јелена Докић (34), успела је да смрша чак 30 килограма и отворила могућност да се после четири године паузе врати професионалном игрању.

Била је предводница новог таласа српског тениса, а све је својевремено изненадила, али и обрадовала својом одлуком да наступа под српском заставом уместо аустралијском. Била је и четврта на свету, наступала је у четврфиналима и полуфиналима Грен слем турнира и сматрана је за једну од атрактивнијих тенисерки на WТА туру.

У изјави за британски Телеграф рекла је да озбиљно размишља о томе да поново заигра професионални тенис.

– Сјајно је бити поново на терену и ударати лоптице. Пошто нисам напустила тенис зато што сам хтела, него зато што су ме повреде и операције одвојиле од терена, признајем да сам у последње време почела да размишљам како би то било поново заиграти на великим турнирима. Али, хајде да не идем испред себе. Здравље и кондиција засад су на првом месту – рекла је Докићева.

Српски сајт/Noizz