Купоноцикл: Апликација којом пређене километре претварате у попуст

test

Купоноцикл: Апликација којом пређене километре претварате у попуст

Купоноцикл: Апликација којом пређене километре претварате у попуст Купоноцикл: Апликација којом пређене километре претварате у попуст

Купоноцикл је апликација која вам омогућава да уновчите своју страст према бициклизму. Коришћењем овог система сви бициклисти самом вожњом остварују попусте. Апликација повезује бициклисте и фирме које су друштвено одговорне и са којима је остварена сарадња и на тај начин пређеним километрима штедите.

– Нас пет долазимо из потпуно различитих животних прича. Вожња бицикла је за неке од нас хоби, а за неке страст и начин живота. Оно што нам је заједничко је жеља за развојем иновација које ће да олакшају живот нама, просечним грађанима. Створиле смо Купоноцикл јер је то нешто што бисмо И саме волеле да користимо – започињу причу наше саговорнице.

Њеним коришћењем већи број пређених километара омогућава и већи попуст за различити тип производа или услуга.

– Један од већих проблема модерног друштва јесте недостатак или неадекватно коришћење слободног времена. Вожња бицикла је пример здравог стила живота који доприноси и очувању животне средине! Повећањем броја бициклиста би се значајно смањила саобраћајна гужва, самим тим бука и загађење које стварају аутомобили. Нажалост, бициклисти у Србији спадају у угрожену категорију учесника у саобраћају. Сами се боре за своја права и за своје “парче“ улице. Овим системом попуста желимо да мотивишемо грађане да возе бицикл и наградимо оне који то већ чине! – наглашава Јасна Ранковић која је најактивнији бициклиста међу овим дамама.

Апликација се лако користи, a бициклизам доприноси очувању здравља грађана и смањењу саобраћајне гужве као и очувању животне средине.

– Желимо да ојачамо друштвено одговорно пословање, да повежемо кориснике и продавце производа или услуга и да подстакнемо развој бициклистичке инфраструктуре. Страствене смо око тога да будемо промена коју желимо да видимо у друштву. Купоноцикл нас је случајно спојио, наши заједнички таленти су од тога направили једну заокружену причу и негде успут смо заборавиле да се растанемо… али смо сигурне да је ово наша прича коју желимо да изгурамо до краја!

Себе називају Змајице, а као што и само име каже одлучне су, ватрене, снажне и спремне да идеју спроведу до краја!