Лепша слика дербија: Црвена Звезда и Партизан добили нов терен за игру

Вечити ривали Црвена Звезда и Партизан добили су нов терен за игру, на ком могу одмерити своје снаге – на терену друштвене игре Монопол.

Од претојећег викенда клупски ривали Црвена Звезда и Партизан се могу похвалити да су једни од ретких фудбалских клубова на свету који су добили своју верзију Монопола, па ће тако навијачи, као и љубитељи ове друштвене игре сада, уместо на обичним пољима, моћи да освајају најзначајније купове, слободне ударце, стану на поље познатих голгејтера, трибине севера и југа, постављају трибине и стадионе, а да играју са трофејима, головима, копачкама и сл.


Лазар Вуковић, из британске компаније „Winning Moves“, која поседује права за друштвену игру Монопол, каже да је у последњих пет година забележен глобални раст у продаји друштвених игара, јер су људи зажелели међусобне интеракције која им недостаје.

– Од самог старта, Монопол је била најпопуларнија и најигранија друштвена игра, јер је у питању трговина. Циљ играча је да противник банкротира, и тематика је веома добра, са порезом, куповином и грађењем хотела, тако да сама игра открива много о карактеристикама играча – каже Вуковић.