Немањи (7) потребна помоћ за лечење

Дечак Немања Дамчевић, који ће ускоро напунити седам година, оболео је од малигног тумора на мозгу због чега хитно мора на лечење. Болница у Паризу је пристала да лечи овог малишана, али породици недостаје новац, па је, кажу, свака помоћ добродошла, нарочито због тога што прву уплату треба да изврше за 13 дана.

Крајем маја Немањи је, након наизглед безазленог одласка код офтамолога, затим неуролога и урађене МР, откривен малигни тумор на мозгу, рекла је његова мајка Сандра Дамчевић која моли све људе добре воље да им помогну у прикупљању новца за даље лечење.

Почетком јуна Немања је оперисан на Клиници за неурохирургију КЦС, а ХП налазом малигнитет је потврђен.

„Време нам није савезник. Најбоља искуства и резултате у лечењу ове врсте тумора (Медуллобластома, класични тип, градус ИВ) има болница Gustave Roussy у Паризу. Од сазнања да нам је Неца оболео од ове опаке болести, живимо неочекивани и нежељени, паралелни живот, у којем има простора само за једну мисао – како да помогнемо свом детету. Свесни смо и да ову тешку и неравноправну битку не можемо добити сами и да нам је поред помоћи рођака и пријатеља, потребна и помоћ вас, људи које не познајемо“, рекла је Дамчевић.

Хуманитарни рачуни отворени код Комерцијалне банке:

Динарски 205-9011007127981-39 Сандра Дамчевић, корисник рачуна Немања Дамчевић

Девизни за уплате из иностранства RS35205903102407124975 Сандра Дамчевић, корисник рачуна Немања Дамчевић.