ПОТРЕБНА ПОМОЋ: Вук Грујичић, мали дечак велики борац!

Вук Грујичић је мали дечак, али велики борац. Беба која се родила у 24. недељи са свега 470 грама. Свој живот започео је са прогнозама да неће преживети ни 24 сата. Међутим огромна жеља за животом је победила. Дечак који се родио мањи од шаке, данас има 5 година и огромну жељу да живи као и његови вршњаци.

После шест компликованих операција главе и мозга, операције желуца и једњака, чак четири ласерске операције очију само су почетак његовог пута.

Храбри дечак и његов осмех дају надљуску снагу његовим родитељима да издрже све и да одлучно заједно корачају ка бољем животу.

 

 

Вука чека још скупих контрола, лечења у иностраним дечјим клиникама за решавање ове компликоване дијагнозе. Отропедска помагала, лекови и вежбе у страним центрима за дечју парализу.

Он има воље, има храбрости и има жељу да живи. Да овај одлучни дечак не изгуби битку због скупог лечења потребна му је наша помоћ.

Уколико желите да помогнете Вуку да превазиђе све даље препреке на путу ка свом оздрављењу, то можете урадити на следећи начин:

Подршка:

PayPal налог: 100lebgd@gmail.com

Динарски рачун:
за Вука Грујичић 265-4877320-12

Девизни рачун: РС35265090000000004722