Regionalna konferencija ,,DIGITAL 2017″ 7. i 8. septembra u Beogradu

Regionalna konferencija ,,DIGITAL 2017″ 7. i 8. septembra  u Beogradu Regionalna konferencija ,,DIGITAL 2017″ 7. i 8. septembra u Beogradu

Četvrtu godinu zaredom Color Media Communications organizuje ,,Digital“, regionalnu konferenciju o trendovima u telekomunikacijama i medijima.

Ovogodišnji – #Digital- trajaće 2 dana – 07. i 08. Septembra, i okupiće najznačajnija imena iz ovih oblasti iz celog regiona kao i brojne goste iz inostranstva.

Digital je konferencija na kojoj učestvuju CEO telekoma u regionu i to je jedini skup koji okuplja prve ljude vodećih operatera: MTS, VIP, Telenor, Deutche Telekom, Orion, Mtl Bugarska..

Prvu konferenciju otvorila Maja Gojković, predsednica Skupštine Srbije, drugu Ivan Tasovac, ministar kulture i informisanja. Digital 2016 otvorio je NJ. E. Denis Kif, ambasador Velike Britanije u Beogradu
i NJ. E. Kajl Skat ambasador SAD u Beogradu.

Ovogodišnju konferenciju otvoriće prvog dana – Vladan Vukosavljević, ministar kulture i informisanja u Vladi Republike Srbije i Džulija Patriša Fini, ambasadorka Australije u Beogradu, a drugog dana – Branko Ružić ministar uprave i lokalne samouprave u Vlade Republike Srbije i Alona Fišer-Kam, ambasadorka Izraela u Beogradu.

Tokom dva dana u okviru devet panela i nekoliko studija slučaja i prezentacija, stručnjaci iz različitih oblasti govoriće o trendovima u telekomunikacijama, medijima i tehnologiji, budućnosti filma i bioskopa u digitalnom dobu, revolucijama na društvenim mrežama, marketinškoj i medijskoj sceni i njenoj budućnosti, kao i o kriznom komuniciranju, Uberu, gorućim temama IT (IT) scene i drugo.

Samo neki od ovogišnjih učesnika su: Predrag Ćulibrk (CEO Telekom Srbija), Ingeborg Øfsthus (CEO Telenor), Dejan Turk (CEO VIP), Igor Stoimenov (Planet TV), Nebojša Bradić (RTS), Vladimir Gašić (Dorcel TV), Tanja Vojtehovski, novinar, i mnogi drugi…

Konferencija se održava u hotelu Metropol u Beogradu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *