Резултати конкурса за суфинансирање манифестација
дец
11
Резултати конкурса за суфинансирање манифестација by Dušica Antić Rašić / with 0 comments

Министарство спољних послова – Управа за сарадњу са дијаспроом и Србима у региону, први потпредседник Владе и министар спољних послова Ивица Дачић, донео је одлуку о суфинансирању пројеката који доприносе очувању и јачању веза матичне државе и дијаспоре и матичне државе и Срба у региону, а на основу Предлога Радне групе именоване да утврди Предлог одлуке.

На Конкурсу за суфинансирање пројеката који својим квалитетом доприносе очувању и јачању веза матичне државе и Срба у региону на основу Одлуке о суфинансирању одобрен је 1 (словима: један) пројекат у укупном износу од 700.000,00 (словима: седам стотина хиљада) динара (РСД).

На конкурсу су учествовали пројекти који се могу сврстати у област МАНИФЕСТАЦИЈЕ: Подршка организовању манифестација, културно - уметничких догађаја, изложбених активности и приредби у иностранству.

Средства у укупном износу од 700.000 динара распоређују се кориснику КУД "Копаоник" из Лепосавића за пројекат: Изложба народне ношње Срба са простора Косова и Метохије из XIX и XX века.

0 Comments

Leave a Comment

Anti-spam test:
+=