Српски глумац светског реномеа

test

Српски глумац светског реномеа

Српски глумац светског реномеа Српски глумац светског реномеа

Српски глумац светског реномеа

Један од најуспешнијих српских глумаца млађе генерације, Милош Биковић, који већ годинама остварује успешну каријеру у Русији, нашао се раме уз раме са старијим француским колегом, глумцем Винсентом Каселом, бившим мужем Монике Белучи.

Милош је овом фотографијом најавио фестивал у Казахстану, али није заборавио ни да честита Русији на недавном проласку у четвртфинале Мундијала 2018, те је прво за њих имао јаку поруку.

– Честитам фудбалској репрезентацији Русије и свим Русима на победи! Неопходно је да верујете, и само да верујете! Никад не посустајте – написао је Биковић на самом почетку, будући да репрезентација Русије у суботу, 7. јула, игра меч са Хрватском за пролазак у полуфинале.

– А тренутно сам у Астани на Интернационалном филмском фестивалу “Еурасиа”, по први пут у животу у жирију. У следећих неколико дана ћемо са колегама из различитих земаља бирати најбољи од 35 кратких филмова. Имамо сјајан тим и сигуран сам да ће бити интересантно – написао је “српски Бред Пит”, како га многи зову.

Гост фестивала био је француски глумац Винсент Касел, за којег је Биковић рекао да изузетно воли његов ради и да му је било велико задовољство да га упозна.

Српски сајт/Стори