Туристичка понуда Београда на сајму у Москви

test

Туристичка понуда Београда на сајму у Москви

Туристичка понуда Београда на сајму у Москви Туристичка понуда Београда на сајму у Москви

Туристичка организација Београда од 13. до 15. марта учествује на сајму туризма МИТТ у Москви који је најзначајнији пословни сајам за тржиште Русије.

Дан пре почетка сајма, у понедељак, 12. марта, одржана је презентација туристичке понуде Београда и Србије у виду посебног догађаја за представнике медија и туристичких агенција, којој су присуствовали први секретар Амбасаде РС у Русији; борис Секулић, директор Туристичке организације Србије, Марија Лабовић, и заменик директора Туристичке организације Београда, Слободан Унковић.

Презентацију организовану у ресторану Никола Тесла медијски је испратио велики број медија међу којима су National Geographic, L’Officel Voyage, Discovery, TTG Russia,​ Metro, GEO, Вокруг Света, SmartJourney, 100dorog, Turizm, Vesti.ru, Votpusk.ru, Эхо Москвы, „Уральские авиалинии“ РИА Новости, TRN News, Турбизнес, Тourinfo.ru, Антенна Телесемь, Лиза, Собеседник, Комсомольская Правда и други. ​

ТОБ ће на сајму МИТТ који је посвећен првенствено пословним посетиоцима али и отворен за публику, представити понуду наше престонице за туристе из Русије, који се према статистичким подацима за 2017. годину налазе на 12. месту по броју долазака и 6. по броју остварених ноћења у Београду.