Turistička ponuda Beograda na sajmu u Moskvi

test

Turistička ponuda Beograda na sajmu u Moskvi

Turistička ponuda Beograda na sajmu u Moskvi Turistička ponuda Beograda na sajmu u Moskvi

Turistička organizacija Beograda od 13. do 15. marta učestvuje na sajmu turizma MITT u Moskvi koji je najznačajniji poslovni sajam za tržište Rusije.

Dan pre početka sajma, u ponedeljak, 12. marta, održana je prezentacija turističke ponude Beograda i Srbije u vidu posebnog događaja za predstavnike medija i turističkih agencija, kojoj su prisustvovali prvi sekretar Ambasade RS u Rusiji; boris Sekulić, direktor Turističke organizacije Srbije, Marija Labović, i zamenik direktora Turističke organizacije Beograda, Slobodan Unković.

Prezentaciju organizovanu u restoranu Nikola Tesla medijski je ispratio veliki broj medija među kojima su National Geographic, L’Officel Voyage, Discovery, TTG Russia,​ Metro, GEO, Vokrug Sveta, SmartJourney, 100dorog, Turizm, Vesti.ru, Votpusk.ru, Эho Moskvы, „Uralьskie avialinii“ RIA Novosti, TRN News, Turbiznes, Tourinfo.ru, Antenna Telesemь, Liza, Sobesednik, Komsomolьskaя Pravda i drugi. ​

TOB će na sajmu MITT koji je posvećen prvenstveno poslovnim posetiocima ali i otvoren za publiku, predstaviti ponudu naše prestonice za turiste iz Rusije, koji se prema statističkim podacima za 2017. godinu nalaze na 12. mestu po broju dolazaka i 6. po broju ostvarenih noćenja u Beogradu.