42. Међународни сајам туризма у Београду: Пут под ноге

Под слоганом „Пут под ноге“ у халама Београдског сајма представиће се најзначајније туристичке агенције, савези и организације, хотели, туристички центри, ваздухопловне компаније, међународни тур оператори и посетиоцима понудити аранжмане за предстојећу туристичку сезону.

Један од најатрактивнијих сегнемата у богатој понуди Сајма туризма традиционално су фирст минут понуде и ексклузивне сајамске погодности за одмор у предстојећој летњој сезони као и премијерно представљење понуде, програма и аранжмана заинтересованим путницима.

За текућу зимску сезону и одморе на снегу у домаћим и иностраним ски центрима, агенције за сајам припремају примамљиву ласт минуте понуду.

Највећа и најзначајнија туристичка манифестација у земљи и југоисточној Европи сваког фебруара успешно помовише најновије трендове и збивања у међународној туристичкој индустрији, нове концепте и могућности за путовања и отвара нове перспективе у развоју туристичког бизниса. Догађај је симбол туристичког представљања за све учеснике туристичке привреде и покретач јачања свих грана туризма и угоститељства у Србији и региону.

Земља партнер овогодишњег Сајма туризма је Египат.

Једна од најуспешнијих манифестација у земљи и региону обједињује и промовише све гране туристичке привреде, организујући истовремено и 11. Међународни сајам вина БЕОWИНЕ, 16. Међународни сајам хотелско угоститељске опреме ХОРЕЦА – ОПРЕМА и 16. Сајам сувенира.