Иновативно предузетништво жена и младих: Међународна конференција и пословни сусрети у оквиру Дунавског бизнис форума

Институт “Михајло Пупин” и ЕЕН – Европска мрежа предузетништва Србије, Македоније, Хрватске, Црне Горе, Мадјарске и БИХ – Републике Српске а уз подршку Удружења пословних жена Србије организују у Конгресном центру Мастер у Новом Саду, 5. октобра, међународну конференцију “Иновативно предузетништво жена и младих” и пословне сусрете (Б2Б), у оквиру Дунавског бизнис форума.

Интернационални панел на тему „Иновативно предузетништво жена и младих“ на којем ће примере најбоље праксе дати иновативне предузетнице али и општине и друге организације за подршку предузетништву, модерираће др Сања Поповић Пантић, председница Удружења пословних жена Србије и координаторка секторске групе за женско предузетништво Европске мреже предузетништва. Тема ће бити и институционална подршка, финансирање иновација, достигнућа и изазови пред којима се налазе како искусне тако и младе предузетнице и предузетници.

Сви учесници имаће прилику да се умреже са предузећима из Хрватске, Босне и Херцеговине, Црне Горе, Македоније и Мађарске, и остваре корисна партнерства уз подршку Европске мреже предузетниства у земљама Дунавског региона и шире.