Регионална конференција ,,ДИГИТАЛ 2017″ 7. и 8. септембра у Београду

Четврту годину заредом Color Media Communications организује ,,Дигитал“, регионалну конференцију о трендовима у телекомуникацијама и медијима.

Овогодишњи – #Digital- трајаће 2 дана – 07. и 08. Септембра, и окупиће најзначајнија имена из ових области из целог региона као и бројне госте из иностранства.

Дигитал је конференција на којој учествују ЦЕО телекома у региону и тo је једини скуп који окупља прве људе водећих оператера: МТС, ВИП, Теленор, Deutche Telekom, Орион, Мтл Бугарска..

Прву конференцију отворила Маја Гојковић, председница Скупштине Србије, другу Иван Тасовац, министар културе и информисања. Дигитал 2016 отворио је Њ. Е. Денис Киф, амбасадор Велике Британије у Београду
и Њ. Е. Кајл Скат амбасадор САД у Београду.

Овогодишњу конференцију отвориће првог дана – Владан Вукосављевић, министар културе и информисања у Влади Републике Србије и Џулија Патриша Фини, амбасадорка Аустралије у Београду, а другог дана – Бранко Ружић министар управе и локалне самоуправе у Владе Републике Србије и Алона Фишер-Кам, амбасадорка Израела у Београду.

Током два дана у оквиру девет панела и неколико студија случаја и презентација, стручњаци из различитих области говориће о трендовима у телекомуникацијама, медијима и технологији, будућности филма и биоскопа у дигиталном добу, револуцијама на друштвеним мрежама, маркетиншкој и медијској сцени и њеној будућности, као и о кризном комуницирању, Уберу, горућим темама ИТ (IT) сцене и друго.

Само неки од овогишњих учесника су: Предраг Ћулибрк (ЦЕО Телеком Србија), Ingeborg Øfsthus (ЦЕО Теленор), Дејан Турк (ЦЕО ВИП), Игор Стоименов (Планет ТВ), Небојша Брадић (РТС), Владимир Гашић (Дорцел ТВ), Тања Војтеховски, новинар, и многи други…

Конференција се одржава у хотелу Метропол у Београду.